Män som vi knulla mig bakifrån helt anonymt

Män som vi knulla mig bakifrån helt anonymt

Tjej i en seriös relation söker killar och män som kommer och vill knulla bakifrån. 29-årig tjej söker killar och män för sexträffar i området Stockholm/Uppsala/Västerås. Träffarna vill jag ha så här: Vi bestämmer tid och plats, jag parkerar på en lite undanskymd plats där du väntar, du kommer sen fram till mig bakifrån, tar ett tag om mig och drar ner mina byxor eller tar av dem helt eller lyfter min kjol eller klänning över mina höfter eller över hela mitt huvud och knullar mig sen utan skydd tills du kommer i mig och knäpper sen gylfen. Eventuellt går du sen direkt eller efter att du klätt mig anständigt igen efter att ha använt mig (det är upp till dig). Men om du pratar med mig, går jag direkt.

Jag vill inte träffa dig innan eller veta någonting om dig, får jag en skymt av ditt ansikte då går jag direkt andra hållet. Du kan ta tag i mina bröst och känna på min kropp medan du knullar mig bakifrån, men om du försöker smeka mig eller förväntar dig ett förspel, då går jag direkt. Jag vill bara bli knullad hårt och brutalt av dig (en total främling) utan att höra din röst, utan att veta något om ditt utseende, din ålder, din hudfärg eller din nationalitet. Alternativt kan du använda en mössa som du drar ner över ansiktet och med skurna hål för ögonen, näsborren och munnen, men då bör du också ha handskar på händerna. Killar eller män som letar efter något annat: Glöm det! Jag har inga andra önskemål. Jag gör detta för det är vad jag tänder på.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *