Jag vill bli rejält pumpad i missionären

Hej! Söker en uthållig och stark man/kille 20-45 år som vill pumpa mig länge i missionären;). Jag älskar att ligga på rygg och spreta med benen i vädret medan en sexig kåt kille ligger över mig och pumpar med hela sin kroppstyngd!! Jag blir så kåt av ta emot så att jag kan få 3-4 orgasmer under en timmes pumpande. Jag gillar mycket kyssar och hångel under pumpandet också. Det blir ett enda härligt frosseri av njutning och jag njuter av varje sekund hihi;).

Pumpandet avslutas så klart av att du sprutar din sperma in min fitta som kramar ut varenda droppe. Innan dess är jag inte nöjd;) Jag bor i mitten av Småland men rör på mig rätt mycket. Främst Göteborg, Malmö Stockholm. Till slut! SNÄLLA stämmer du inte in på det jag söker svara inte. Så sparar både du och jag massor av tid för ditt mejl åker direkt i papperskorgen. Svara inte heller på korta tråkiga mejl. Så skriv nåt kul och sexigt om du vill ha svar tillbaka 🙂

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *