Jag vill bli knullad i både fittan och i röven samtidigt

Vi, jag och min man, söker en bi-kille i åldern 25-45. Europé, inte muskelbyggare, inte tjock. Du ska vara trevlig och helt normal och vilja ha sex med oss bägge, alla med alla. Binyfiken räcker inte. Vi vet vad vi vill ha och det ska du med veta. Inga kanske…tack! Jag kvinnan, vill se på när ni killar smeker, runkar och duger varandra. Kanske se dig köra in kuren i min man eller att du knullar honom medan vi har en 69:a. Sen vill jag bli knullad i både fittan och i röven samtidigt! Vi bor i norra Skåne men bara 5 minuter från stationen. Och min man och du träffas först. Ni kan fika och trivs med varandra så kan ni ha sex så ni lär känna varandra.

Jag kommer inte att vara med första gången. Men sen lovar jag att du kommer att få knulla och bli knullad mer än väl. Vi vill hålla kontakten en längre period för fler träffar. Och har du mindre kuk än 18 cm så behöver du inte skriva, ok? Så killar kom igen nu, skriv vettigt och berätta lite om er. Puss o kram!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *