Jag söker män som vill slicka min fitta

Jag söker män i min närhet som har sköna stora grova långa chokladkukar. Jag söker män som vill slicka min fitta och som sedan kan ge mig skön kuk att smaka på och rida på. Gärna mörkhyade män i Vetlanda, Eksjö, Nässjö i eller kring de orterna, så att jag enkelt och smidigt kan göra hembesök hos er. Krav: verifiering via cam på skype och telefonkontakt före dejt sker irl, friska, renliga, välutrustade och uthålliga, snus-och rökfria, Läs min andra annons så ser ni vad jag söker och gillar. Puss och kram så länge!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 comments

  1. Hej på dig man45 utlänsk gärna slickar fittan smeker fittan tar hand om din härliga fitta jag kik:80memos hör av dig jag bor inte lång från dig😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *