Få i fittan

Få i fittanSexbus hos dig….
Jag är en gift tjej på 27 år, som söker en kille att ha sex med, träffas gärna ofta och flera gånger om allt stämmer oss i mellan, kan dock bara träffas hemma hos dig… Min man vet om att jag söker här och han tänder på det. Jag gillar att bli smekt, slickad,kysst, att suga, knulla, men INTE analsex. Jag vill ha sex utan gummi, det tar bort den där sköna känslan… Jag är frisk & äter P-piller ! Sprut tycker jag är skönast att få i fittan, då njuter jag som mest, men kan tänka mig andra ställen också, dock inte första träffen ! Din ålder SKA vara i mellan 27-35 år, och jag vill inte ha svar som lyder: ”Å vad synd att jag passerat ditt ålderskrav”, utan respektera detta ! Du som svarar ska ha msn, ansiktsfoto, kroppsbild, foton här i profilen är ett plus. Du som skriver bor i hela Sverige i din profil, skriv gärna i ditt svar till mig vart du bor. Du ska även skriva mer än ett Hej i ditt svar, berätta vem du är, vad du gillar osv….Och tänk igenom om det jag söker stämmer in på dig innan du svarar. Endast seriösa svar, vill inte ha svar ifrån er som helt plötsligt kommer på olika saker som ursäkter för att inte träffas, jag kan ta ett nej om du nu skulle ångra dig !!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

  1. Hej du så jävla bra jag älskar din fitta får jag knulla dig din fitta jag vill stoppa min kuk i din tajta fitta jag har en hård kuk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *