En knullkompis gärna lite mer dominant

En knullkompis gärna lite mer dominant

Vill ha en knullkompis som är ganska dominant, en man som vet vad han vill och kan ta för sig. Du är erfaren, viril och mycket lyhörd. Jag vill ibland ta emot pisk och bli bunden. Du finns någonstans i min närhet, det vill säga Halmstad till Osby, Ljungby till Hallandsåsen. Viktigt är att vi kan träffas hemma hos dig för sex, kvällar eller dagtid mitt i veckan. Så inga barn hemma hos dig som stör eller en fru/sambo som inte får veta om något.

Första svaret säger direkt mycket för mig om personen som svarar. Ni som nu undrar, vad skrev hon egentligen där? Ni behöver nog inte bry er inte om att skriva ett svar till mig, ni kommer förmodligen ändå inte att få ett svar. Men är du ärlig och vågar svara mig? Nja, 50% av er gör ju nog inte det, men ni som är ärliga och håller vad ni lovar, ni har ett stort försprång. Mvh

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *