Du pullar min våta fitta

du-pullar-min-vata-fittaDet är bara du och en eller två vänner som är där. Min sitter och äter när jag kommer in. Jag går fram till dig, och du drar ner mig i ditt knä, din hand börjar smeka mitt kön, och jag särar på benen för att du ska komma åt, och för att dom andra ska få se. Du pullar min våta fitta, och din kuk är stenhård i dina byxor. Plötsligt reser du dig upp, och knäpper upp dina byxor, du sätter dig ner igen, och drar ner mig över din kuk, du kör in den i min våta fitta, och jag rider naken din stora kuk. Dina vänner börjar runka sina kukar, och efter en lite stund reser jag mig upp och går fram till din bordsgranne, hans hand smeker min våta fitta, och även han drar ner mig i knäet…..

Hur låter det? intresserad? Skriv till en kåt tjej så pratar vi vidare och ser om historien kan bli verklighet! 🙂

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *