Du har över 20 cm och är vältränad

Du har över 20 cm och är vältränad

Jag söker en ung (23-29 år) vältränad, riktigt välhängd (20+) nordisk kille som skulle vilja snacka med mig på kik, så vi kan lära känna varandra för att sedan träffas. Du ska vara över 180 cm, 100 % diskret, välhängd och vältränad. Om du är väldig vältränad och muskulös kan det vara ok även om du inte helt uppfyller längden på din utrustning. Jag är inte singel utan vill bara träffas när lusten faller på och jag söker inte efter en ny partner utan jag trivs väldigt bra med allt som det är idag! Jag vill i första hand träffa dig själv, men kan även träffa dig medan min kille är med och tittar på om du är intresserad av det? Han deltar inte!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *