Du har över 20 cm och är vältränad

Du har över 20 cm och är vältränad

Jag söker en ung (23-29 år) vältränad, riktigt välhängd (20+) svensk eller nordisk kille som skulle vilja snacka med mig på kik, så vi kan lära känna varandra för att sedan träffas. Du ska vara över 180 cm, 100 % diskret, välhängd och vältränad, du ska se bra ut naken. Om du är väldig vältränad och muskulös kan det vara ok även om du inte helt uppfyller längden på din utrustning. Jag är inte singel utan vill bara träffas när lusten faller på och jag söker inte efter en ny partner utan jag trivs väldigt bra med allt som det är idag! Jag vill i första hand träffa dig själv, men kan även träffa dig medan min kille är med och tittar på om du är intresserad av det? Han deltar inte!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

En kommentar

  1. Hej min kik är andreas90g . Lägg till om du är intresserad. Pratar gärna med dig och ses gärna någon dag sen när du kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *