Behöver en kuk min fitta kan krama om

Det här med sex, behöver en kuk min fitta kan krama om. En kille som kan teasa mig med ett sexigt vaniljsex. Går igång på de som fan, mycket förspel där jag inte får de ja vill.. som kuk. Att du tar mig långsamt, djuuuupt och sen när jag kanske är nära tar mig som ett djur för kommer skrika efter det. Letar efter just denna killen, behöver inte vara vältränad, bara bra kuk som han kan hantera storleken har ingen betydelse så länge du KAN din grej.

Sen om vi väljer att sova med varann får du gärna ta mig långsamt och bli kåt på min kropp när jag ligger hjälplös i sängen och ligga med mig, men akta så jag inte vaknar 😉 ÅLDER 27–33. Hotellsex är ju sjukt jävla nice. Är helt oskyddad så kondom krävs, så sexigt att ni kommer i mig och sen vill ni slicka upp sperman. men. Finns mkt sjukdomar på denna sida och vill skydda mig från de och barn 😉

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *